Våra LADY produkter från Jotun

Våra LADY produkter från Jotun

I vår butik hittar du välkända och uppskattade produkter från Jotuns Ladyserie.

LADY PURE COLOR

Enligt Jotun, har deras vackraste väggfärg någonsin blivit ännu vackrare – med ett ännu mattare, exklusivt utseende. LADY Pure Colors mjuka, supermatta finish ger en unik upplevelse där äktheten i kulörerna kommer till sin rätt – helt utan glans.

LADY Pure Color ger väggarna ett supermatt, mjukt och exklusivt utseende.
Unik kulöråtergivning ger ett sobert och sinnligt uttryck.

 

 

LADY BALANCE

Nu förenas vackra matta väggar och bra inomhusmiljö. Tillsammans med harmoniska kulörnyanser skapas en unik atmosfär som ger dig vackra rum där det är härligt att vara LADY Balance ger vackra, matta väggar som skapar en balanserad, mjuk och lugn stämning.

LADY Balance luktar minimalt och är godkänd av Eurofins Indoor Air Comfort GOLD. LADY gör det därmed enklare att skapa unika rum som tar vara på vardagen. Rum för avslappning och vila. Rum för samvaro och glädje. Rum som tillför ny energi. Varje dag.

 

LADY WONDERWALL

Få vackra slitstarka väggar med Jotuns mest robusta väggfärg någonsin! LADY Wonderwall är en vacker silkematt väggfärg med helt unika egenskaper som ger en elegant och silkematt yta och dessutom håller sig vacker länge.

 

LADY MINERALS

LADY Minerals kalkfärg tar naturen på allvar och resultatet blir matt, mjukt och varmt. Kulörerna Jotun valt är fina, trygga och välbekanta nyanser som är vackra på väggar. Ytan är tidsenligt matt och lägger grunden för ett rått, industriellt och tidlöst uttryck. En perfekt kuliss för design och hantverk i keramik och härliga träslag. Det handlar om att sakta ner och om att använda sin egen kreativitet. LADY Minerals erbjuder oanade möjligheter.

 

LADY MINERALS REVIVE

LADY Minerals Revive förvandlar ojämna underlag till vackra, betonglika väggar. Äntligen finns det en lösning för en enkel och tidsriktig renovering av rum som verkligen behöver det!

De flesta har något rum där renoveringen känns så tidskrävande att projektet ständigt skjuts upp. Det kan vara ett rum med mönstrad glasfiberväv eller ojämna väggar som ropar efter en uppfräschning. LADY Minerals Revive appliceras enkelt med roller och spackelspade. Resultatet är vackra, mineraliska väggar med unikt uttryck och känsla.

 

LADY AQUA

Har du lust att förnya badrummet?

Med målade väggar i badrummet kan du byta kulör utan att lägga ner speciellt mycket arbete. Det ger dig möjligheten att ändra uttryck och följa kulörtrender på ett helt annat sätt. Låt dig inspireras av bilderna och se hur fint du kan få det i ditt badrum.

LADY Aqua våtrumsfärg ingår i Jotuns godkända våtrumssystem, är fuktbeständig och ger dig vackra silkematta våtrumsväggar.

 

LADY SUPREME FINISH

LADY Supreme Finish är en ny och modern snickerifärg helt utan lacknafta, som ger en suverän finish och extrem slitstyrka. LADY Supreme Finish har en fantastisk utflytningsförmåga vilket gör det enkelt att få ett jämnt, vackert och perfekt resultat på detaljer som möbler, dörrar och lister. LADY Supreme Finish unika teknologi gör ytorna hårda, tvättbara och extremt slitstarka, och säkrar ett varaktigt och vackert utseende. LADY Supreme Finish finns i 4 olika glanser: matt (03), silkematt (15), halvblank (40) och superblank (80).

 

LADY PURE NATURE INTERIÖRLASYR

LADY Pure Nature interiörlasyr ger en naturlig, matt finish som framhäver ådringen i träet. LADY Pure Nature förskönar, bevarar och sätter färg på naturligt vackra träytor. LADY Pure Nature kan brytas i flera olika kulörer, allt från ljusa, lätta nyanser eller varma bruntoner, till sobra och mörka kulörtoner. Allt för att du skall ha en bred palett att välja från när du skall färgsätta ditt hem! Produkten är enkel att applicera och ger ett vackert utseende.

 

LADY PURE NATURE WHITE

LADY Pure Nature White ger en vit, naturligt vacker finish som framhäver träet och reducerar gulning. Den vackra vita tonen är speciellt utvecklad av våra färgexperter och ger en ren och vacker prägel till rummet.